Двічі в одну річку не ввійдеш: Бен Аффлек та Дженніфер Лопес розлучаються

16.06.2024, 15:02
160422

Відома американська співачка Дженніфер Лопес та голлівудський актор Бен Аффлек на межі розлучення. Чутки про це підтвердив ще один інсайдер та розповів, хто став ініціатором розриву стосунків.

Читайте також: Відомого репера C.Gambino застрелили у Швеції

Як поділився друг зірок у коментарі виданню Daily Mail, саме виконавиця хотіла розійтися з чоловіком. Натомість шанувальники вважали, що навпаки, Аффлек був нещасним у шлюбі. Такі висновки робили через його похмурий та беземоційний вигляд на світських заходах та на фото з коханою.

Інсайдер каже, що така поведінка актора була не наслідком кризи у стосунках, а її причиною. Нині, за словами джерела, співачка більше не намагається врятувати шлюб. Дженніфер визнає, що методи збереження їхніх стосунків вичерпалися.

“З Дженні достатньо, і вона справді намагалася, але більше нічого не може зробити. Все стає не краще, а гірше”, – зазначив інсайдер.

За даними видання, саме Лопес пішла від Бена і тому спочатку шукала собі нове житло. Особи, наближені до пари, додають, що актор – “буркотливий та злий”.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек / фото Getty Images

Також повідомляється, що артистка складно переживає цей період, але вона не впадає у відчай. Наразі вона присвятила себе дітям, займається спортом та планує концерти на 2025 рік.

Інсайдер додав, що Лопес дуже засмучує інформація в мережі, що нібито вона винна у розлученні, де їй дорікають за надмірний показ їхніх стосунків з Аффлеком.

“Бен – чудовий хлопець, але він може бути сварливим та похмурим. Я думаю, світ бачив це на фотографіях, наприклад, коли вони були на “Ґреммі” минулого року. Він не посміхався. Якби вони побачили, як усе було насправді, то не стали б нападати на неї. Він курить, лається і виглядає роздратованим більшу частину часу. Відмінний режисер та актор, але з ним не так вже й смішно”, – вказує джерело.

Як відомо, зіркова пара вперше розпочала стосунки у далекому 2001 році. Тоді актор, довго не думаючи, освідчився коханій, і вони планували весілля. Проте у 2003 році скасували його і розійшлися. Пізніше, після 20-річної перерви, знаменитості возз’єдналися і таємно побралися у 2022 році.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com