Експерт назвав причину захоплення окупантами Часового Яру

7.04.2024, 10:00
156947

Російські окупаційні війська посилили тиск на Часів Яр Донецької області. Ворог прагне отримати вагомий результат влітку, тож почав готувати для цього сприятливі умови.

Читайте також: Окупанти зайшли до крайніх будинків Часового Яру – DeepState

Про це в ефірі “24 каналу” сказав офіцер ЗСУ, кавалер ордену Богдана Хмельницького Микола Мельник. Зазначається, що через більші можливості українських безпілотників окупанти насилу утримують свої сили у Семенівці та Бердичах Донецької області. Проте ворог активізувався на захід від Бахмута – для окупації Часового Яру.

“Росіяни ставлять для себе одну ціль – підготовка плацдармів для майбутнього наступу. Влітку росіяни спробують вдарити в напрямку Покровську та Слов’янська, щоб у такий спосіб вибити ЗСУ з Донецької області. Це їм потрібно для того, щоб показати хоч якийсь результат “СВО”, – пояснив Мельник.

Бої зараз тривають по всій лінії зіткнення. Ворог планував розпорошити Сили оборони, щоб у українських військ не було можливості сконцентрувати резерви на одному напрямку.

“Росіяни намагаються атакувати то Михайлівку, то Часів Яр, то Серебрянське лісництво. Вони потроху перекидають свої сили та намагаються покращувати своє тактичне положення. Не можна говорити, що наша система оборони тотальна і незламна. Якщо говорити про Роботине, то росіяни туди спокійно заходять, але в них немає сил для закріплення”, – додав Микола Мельник.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com