Дворічна дівчинка врятувала свою маму від смерті зателефонувавши із соцмереж (фото)

17.02.2020, 13:30
63544

У британському місті Пул дворічна дівчинка врятувала свою маму від смерті. Малютка зуміла зняти блокування мобільного телефону матері, зайти в Facebook і повідомити про подію, пише Metro., інформує Корреспондент.

Читайте також: “Я досі не можу виходити на балкон, де лежить її рюкзак”: мама Каті Гандзюк розповіла про її останні слова

28-річна Саманта Мізен перебувала сама вдома з двома дітьми – 2-річною донькою Софією та 4-річним сином Ітаном. Несподівано у жінки стався напад і вона без свідомості впала на підлогу.

Софія, побачивши, що мамі погано і вона не подає ознак життя, не розгубилася. Дівчинка взяла телефон Саманти, доклала до екрану її палець і розблокувала гаджет. Потім вона зайшла в месенджер Facebook і по відеозв’язку зателефонувала бабусі Деббі Бейкер.

Малютка толком не змогла нічого пояснити, але показала бабусі маму, яка лежала на підлозі. Жінка негайно викликала швидку допомогу.

Лікарі госпіталізували Мізен. У медустанові з’ясувалося, що вона підхопила кишкову інфекцію, яка і дала таку реакцію організму.

Саманта вже одужала і перебуває вдома з дітьми. З нею все гаразд. Журналістам вона розповіла, що була дуже здивована, що на допомогу їй прийшла Софія, а не її старший брат Ітан.

“Я Ітану розповідала, як вести себе в надзвичайних ситуаціях. Я й подумати не могла, що Софія запам’ятовувала все, чого я вчила її брата”, – поділилася британка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com