Двоє чоловіків продавали зброю, яку вкрали у частини ЗСУ

5.02.2019, 20:59
10668

Двох мешканців міста Новоград-Волинський Житомирської області затримали під час збуту партії вогнепальної зброї та боєприпасів, викрадених з однієї з військових частин.

Читайте також: Підполковника ЗСУ “спалили” на одержанні хабаря

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

“03.02.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України затримано двох мешканців м. Новоград-Волинський Житомирської області. Обох учасників злочинного угрупування затримано під час збуту партії вогнепальної зброї та боєприпасів, викрадених з однієї з військових частин, дислокованої на Житомирщині”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 3 лютого близько 16:15 вказані особи, діючи за попередньою змовою з невстановленими військовослужбовцями військової частини, реалізували вогнепальну зброю та боєприпаси, викрадені з території військової частини.

Під час затримання у зловмисників вилучили два автомати АКС, два магазини до автомата АКС, один пістолет ПБ (6П9) 9 мм та п’ять набоїв до нього, а також один глушник до пістолета ПБ.

Обох реалізаторів викраденої зброї затримали. Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, направлені на встановлення всіх осіб, причетних до викрадення зброї та бойових припасів з військової частини.

Затриманим готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com