Дякували за підняття пенсії: у соборі на Волині Порошенку цілували руки

16.01.2019, 18:20
7965

Сумний “Томос-тур” − Порошенко на Волині відзначився особливо.

Читайте також: Візит Порошенка на Волинь: замерзлі бюджетники та купа охорони

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

На очах у натовпу охоронці Президента заламали чоловіка, який намагався, щось запитати у шанованого гостя. Це сталося перед Свято-Троїцьким собором. Тим часом до церкви звезли тисячі людей з районів нашої області. Головним завданням яких було хвалити гаранта на публіку. З чим вони успішно справилися. І замість того, щоб славити Бога, у Луцькому соборі славили Порошенка.

Вигуки “СЛАВА” були негустими, але були. Окрім того − Президенту цілували руки немов патріарху в якого просять благословення. Разом з гарантом приїхав і Філарет, який під час проповіді розповів, − свого патріархату у нас немає і невідомо коли буде. Поки що маємо лише митрополію. Подробиці візиту далі.

По дорозі гарант “ручкається” з людьми, а ті намагаються цілувати Президенту руки. Від такого жесту ніяково не лише спостерігачам цього парадного “Томос-шоу”, а схоже і головному фігуранту. Порошенко висмикує руку.

Додамо, що відомий український журналіст Тарас Середич висміяв візит “гаранта” на Волинь, під час якого пенсіонери, дякуючи за підняття пенсії на 5 гривень, цілували йому руки.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com