Директор Ротару пояснив її мовчання щодо війни в Україні

24.03.2022, 20:00
115529

Директор української співачки Софії Ротару прокоментував, чому артистка мовчить про війну в Україні.

Читайте також: Хакери Anonymous зламали сайти “Ашан”, Decathlon та Leroy Merlin

Так, знаменитість опублікувала перший та останній допис про події в країні 28 лютого. Зірка написала, що перебуває у Києві та молиться за мир. Також вона додала, що “незалежність і свобода коштує дорого, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей та руйнували міста України”. Відтоді, Ротару не виходить на зв’язок.

Зі свого боку, Сергій Лавров пояснив виданню kp.ru, що виконавиця аполітична та уникає розмов на цю тему. Також директор співачки пригадав, як син “підставив її” з прапором України.

“2014 року у Ротару було заплановано великий гастрольний тур Росією. І її син Руслан Євдокименко опублікував у соцмережах фотографію матері із жовто-блакитним прапором, підписавши “Слава Україні!”. Вибухнув грандіозний скандал, всі кричали, що Ротару зрадила нашу країну, і гастролі довелося скасувати”, – зазначив він.

Лавров додав, що давно не спілкувався з Ротару і навіть боїться їй телефонувати, тому не в курсі останніх подій. Ймовірно, що це через те, що на початку березня на українсько-молдовському кордоні затримали сина та онука зірки. Вони намагалися незаконно втекти від загальної мобілізації у країні.

Після скандалу Руслан видалив свою сторінку з Instagram.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com