“Дизель Шоу” знайшли заміну загиблій Марині Поплавській (фото)

2.03.2019, 16:47
14511

Дизель Шоу, які оголосили про своє повернення на сцену, знайшли заміну трагічно загиблої Королеві гумору Марини Поплавської. Хоча в серцях гумористів досі залишається світла пам’ять про головній зірці телепередачі, а глядачі продовжують ридати, побачивши кадри з Мариною, холодний світ шоу-бізнесу диктує свої правила і вимагає нових осіб. Так, під час виступу в київському “Палаці Україна” колектив популярного проекту країни “Дизель Шоу” здивували глядачів, представивши їм нову артистку, передає Політека.

Читайте також: Постраждалий у фатальній аварії актор “Дизель Шоу” записав нове відео

Учасники шоу і раніше говорили, що на заміну Поплавської йде кастинг нової артистки. Чи стане цієї заміна представлена на сцені “Палацу Україна” білоруська гумористка Маруся Грицук, поки не відомо.

Проте запрошення в “Дизель Шоу” для участі в низці концертів говорить про те, що можливо це “перші проби пера” Грицук в якості повноцінного учасника українського гумористичного колективу.

Маруся народилася в Бресті (Білорусь), закінчила Брестський технічний університет, була учасницею команди КВН БГУ. У різний час вела програми: “Наша Ранок”, “Талент краіни”, “Батьків в школу!”, “Жди меня” на мінському каналі ОНТ. Артистка щаслива дружина і мама чотирьох синів.

У київських концертах “Дизель Шоу” 26 і 27 лютого Маруся зіграла в декількох номерах.

“Ми прагнемо робити нові концерти ще яскравіше і різноманітніше: запрошуємо акторів, працюємо над актуальними жартами та музичними виступами. Будемо чекати відгуку глядача про Марусю в “Дизель Шоу”! Але вже бачимо, що запрошену актрису зустрічають тепло, адже Маруся прекрасна актриса і позитивна людина”, — прокоментував художній керівник “Дизель Студії” Єгор Крутоголов.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com