“Джокер” дізнався про таємну зустріч “слуги” Тищенка та “смотрящого” Києва Комарницьким (фото)

13.05.2020, 21:50
72288

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко 6 травня провів таємну зустріч зі “смотрящим” Києва Денисом Комарницьким.

Читайте також: “Слуга” Тищенко розповів, чому його ресторан “Велюр” працював під час карантину

Про це повідомив пранкер “Джокер” в своєму Telegram-каналі, опублікувавши знімки і детальну хроніку того дня.

За його словами, близько 14 годин Комарницький на чорному Mercedes Benz (номерний знак АА3344РМ) виїхав з котеджного селища “Клим”, а о 15:15 він заїхав на парковку Київської мерії у внутрішній двір через вулицю Пушкінська.

“О 15:55 той же чорний мерс при виїзді через Пушкінську затримався біля магазину “Бекстейдж” і пішов у напрямку вулиці Прорізна. Що цікаво, біля магазину до авто Комарницького прив’язався хвіст – Toyota Camry чорного кольору з номерним знаком АА 4441 Оi. На пасажирському сидінні знаходився громадянин Плис Геннадій Володимирович. Голова державної аудиторської служби України, в недавньому минулому – заступник міністра фінансів”, – розповів пранкер.

О 16:15 обидва авто припаркувалися на вулиці Золоті ворота і Плис пересів на заднє сидіння в Mercedes Комарницького. Через кілька хвилин до них під’їхав чорний БМВ X5 (КА 6981II).

“Комарницький і Плис швиденько, перебіжечками, пересіли в Х5. Під час пересадки один з охоронців Комарницького дістав заповітний портфель з багажника мерседеса і передав Денису Комарницькому. О 16:23 BMW X5 разом зі смотрящим і аудитором заїхали на вулицю Володимирська під внутренній̆ двір СБУ, по-блатному, без книги обліку, реєстрації та пропусків. Ні телефон, ні портфель здавати не довелося. А вже о 19:10 з боку вулиці Малопідвальна до внутрішнього двору СБУ під’їхала Toyota Camry, де раніше сидів Плис. Обидва сіли в Toyota, вже без портфеля. Пізніше парочка роз’їхалася”, – повідомив “Джокер”.

За його словами, о 19:47 Mercedes Комарницького припаркувався біля бізнес-центру IQ, де на парковці прямо біля центрального входу був припаркований чорний Mercedes S400 (AS 9911КМ), яким користується Тищенко.

“До 9 вечора партнери про щось терли. А після роз’їхалися по домівках. Конспірологи ви хр*нові. Нікуди ви від мене не подінетесь. Я за вами стежу прямо з вікна дворика, куди ви портфельчики возите”, – резюмував пранкер.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com