“Слуга” Тищенко розповів, чому його ресторан “Велюр” працював під час карантину

13.05.2020, 13:51
72211

Народний депутат Україні від “Слуги Народу” Микола Тищенко спростував свої слова про те, що його ресторан “Велюр” працював під час карантину, як штаб.

Читайте також: Ресторан “Велюр” готовий сплатити штраф, якщо він порушив закон – Тищенко

Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Українська правда”.

Журналіст запитав, що за штаб був у ресторані Тищенка, на що він відповів: “Ні. У мене немає в “Велюрі” штабу. “Велюр” – це ресторан, який працював на винос з першого дня цієї проблеми, яка прийшла в нашу країну. Це штучно створений скандал”.

За його словами, журналісти вирвали з контексту його слова про штаб, а він там буває “по роботі штабу або для персональних зустрічей”.

Тищенко не зміг пояснити, чому до ресторану приходили народні депутати. Він наголосив, що він там проводив особисті зустрічі.

“Це зручне місце розташування, тому що в першу чергу я там збираю допомогу, яку потім я передаю лікарням, семи опорним лікарням, і в тому числі, я вийшов вже за рамки опорних лікарень і передаю допомогу і тим лікарням, які звертаються до нас в штаб”, – сказав нардеп.

На запитання, чи проводив хтось інший зустрічі у ресторані Тищенко сказав: “Я хочу, щоб ви чітко розуміли, що ресторан “Велюр” – це заклад громадського харчування. Якщо ресторан закритий – то це приміщення може використовуватися… Це не комунальна власність, це не оренда, це приватна власність. Тобто фактично, ви можете закрити це підприємство і просто там жити.

Тому там проходили тільки приватні зустрічі, ну не знаю, може бути, якщо вам хочеться гарне слівце, при закритих дверях. Просто так туди потрапити – нереально і неможливо.

Ви можете тільки отримати при попередньому замовленні їжу, де ви повинні показати номер замовлення і тоді вам цю їжу віддадуть. Але там всередині, в ресторані, ніхто не їсть”.

Коли журналіст запитав про жорстку розмову із Зеленським через ресторан Тищенко сказав наступне: “З президентом? Про “Велюр”? Ви жартуєте зараз?

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com