Джоні Депп зібрав відеокомпромат на колишню дружину

18.03.2019, 20:35
16930

Скандальна голлівудська зірка Джоні Депп надав суду 87 відеозаписів з камер відеоспостереження, на яких відображено агресивна поведінка його колишньої дружини Ембер Херд. Про це повідомляє портал ″LADBible″.

Читайте також: MARUV висміяла суддів Нацвідбору на “Євробачення-2019” в гостях у “Вечірнього кварталу” (відео)

Артист стверджує, що екс-дружина ображала його, а також застосовувала фізичне насильство. За словами актора, Херд часто била його руками і ногами. Відзначається, що Депп вирішив докласти відеодокази до позову на 50 мільйонів доларів, який він подав на початку березня. Він зажадав відшкодування збитку за статтю, написану його колишньою дружиною, де вона називає себе ″жертвою домашнього насильства″.

Крім того, він звинуватив артистку в тому, що, перебуваючи в шлюбі, вона зраджувала йому з американським підприємцем і мільярдером Ілоном Маском. На думку актора, колишня дружина звинуватила його в побитті, щоб поліпшити свою кар’єру на тлі появи руху проти домагань #MeToo.

У наданих суду документах також говорилося, що в 2016 році Херд майже позбавила Деппа пальця. Це сталося через те, що в ході сварки дружина кинула в нього пляшку горілки, скляні осколки від якої пошкодили йому кисть. Пара офіційно розлучилася в січні 2017 року. Ембер Херд неодноразово заявляла, що колишній чоловік бив її.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com