Джонні Депп за гонорар зібрався їхати до Росії – росЗМП

11.07.2023, 13:31
143612

Американський актор та музикант Джонні Депп зібрався за гонорар приїхати до країни-агресорки Росії.

Читайте також: Відомий актор театру Філіп Віннер загинув на війні (фото)

Про це пише ТСН.

Принаймні так стверджують російські пропагандисти. Поїздка зірки Голлівуду до РФ запланована на осінь. Музикант нібито погодився випустити спільний трек із російським гуртом “ЯМОРЕ” за 370 тисяч доларів. Пропагандисти стверджують, що перемовини з Деппом велися від 2020 року, і нарешті вони дійшли згоди.

“Всі ці роки ми спілкувалися в дусі: “Як життя?”. 2020 року у нас з’явилася ідея записати спільну пісню. Ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років велися перемовини. Все ускладнювалося тим, що Депп судився з Ембер. Рік тому, після перемоги в суді, мені написали, що він готовий приїхати​”, – стверджують музиканти російського гурту.

Також пропагандисти заявляють, що на Деппа чекає екскурсія Росією. За це він навіть погодився на менший гонорар, хоча спочатку йому планували заплатити більше грошей.

Однак, чи це дійсно так, чи росіяни використовують ім’я Джонні Деппа задля своєї пропаганди, складно поки що перевірити. Американський актор наразі не давав жодних коментарів щодо поїздки до РФ. У Росії Депп був 2018 року, коли виступав з гуртом Hollywood Vampires.

Також відомо, що актор підтримує Україну, на яку вороже напала країна-агресорка Росія. Нещодавно на концерті гурту Hollywood Vampires на екрані транслювали кадри війни та український прапор.

Окрім цього, Джонні Депп 2014 року підтримав Революцію гідності в Україні, а 2016 року виступав із вимогою звільнити українського політв’язня, режисера Олега Сенцова, якого ув’язнила Росія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com