Екс прем’єр Гройсман отримав 75 млн грн хабара від Микитася – ЗМІ

4.12.2020, 12:33
90772

Експрем’єр-міністр Володимир Гройсман міг отримати хабар у 75 млн грн від підозрюваного в заволодінні майном Нацгвардії ексдепутата Максима Микитася.

Читайте також: Елітні особняки в одному з найдорожчих поселень Київщини: як живе “головний слідчий” СБУ (фото, відео)

Про це йдеться в постанові ВАКС.

“18.12.2017 в завуальованій формі, під виглядом укладення договору про купівлю предмета злочину, Гройсману В.Б. було надано, а останнім, за пособництва Коваленка В.Л. на ім’я Гижка Ю.П., отримана для себе неправомірна вигода в особливо великому розмірі майнових прав на нежитлові приміщення … в житловому комплексі “Аристократ”, … на суму 75 450 132,62 гривень, що становить різницю між фактично сплаченою Гройсманом В.Б. сумою грошових коштів та дійсної ринкової вартістю майнових прав на предмет неправомірної вигоди”, – йдеться в постанові.

Водночас, журналіст Владислав Сидоренко на сторінці в мережі Facebook. опублікував саму постанову.

“У розпорядженні редакції “Свободного” постанова Вищого антикорупційного суду, закритого засідання, на якому суддя дає дозвіл на обшуки і вилучення документів щодо одного з об’єктів нерухомості, які належали корпорації Укрбуд. У постанові описується, за яких обставини і де/як, приміщення в центрі Києва площею 2000 кв.м., вартістю понад 75 млн грн, були передані прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману хабар”, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com