Екс-президент Янукович зробив заяву з нагоди шостих роковин розстрілів на Майдані

18.02.2020, 09:50
63636

Екс−президент України Віктор Янукович, який втік до РФ під час трагічних подій на Майдані у столиці в лютому 2014 року, зробив офіційну заяву, текст якої опублікував на своїй сторінці у Фейсбук його прессекретар Юрій Карасир.

Читайте також: Екс-президент України Віктор Янукович знову став батьком

У своєму зверненні Янукович дійшов висновку, що «масові вбивства в центрі Києва стали кульмінацією боротьби за “світле” майбутнє України”.

“Для кого−то ці протести були “революцією”, але для більшості народу обернулися страшною трагедією, що відкриває чорну сторінку історії України. Боротьба за владу будь−якою ціною стала метою для купки злочинців. Лідери державного перевороту почали свій кривавий шлях на Майдані і, не замислюючись над наслідками, перенесли його на Донбас”, − дійшов висновку втікач, який шість років переховується у Росії.

Крім того Янукович вважає, що “через шість років Майдан продовжує розділяти нашу країну”. “Порошенко і його спільники робили все для того, щоб підігрівати і поглиблювати поділ нашої держави. Українці, які були не згодні з державним переворотом 2014 року, виявилися чужими у власній країні”, − бідкається Янукович.

Читайте також: Радником Андрія Богдана став ексзахисник Януковича (відео)

Він вважає, що “поки в Україні і на Заході не визнають правду про події 2014 року, ця трагедія завжди буде перешкодою на шляху до повного примирення”.

Також Янукович не приховує у своєму зверненні радості від того, що українці на виборах президента обрали Зеленського, а не Порошенка.

“Після виборів президента 2019 року народ України відсторонив від влади Порошенка, давши шанс президенту Зеленському та його команді об’єднати Україну. Перші кроки Зеленського дають надію на мир, справедливість і встановлення стабільності в країні”, − переконаний президент−втікач.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com