Експерт розповів основні прояви чоловічої сексуальності, за якими жінки обирають собі партнерів

6.09.2019, 15:50
40713

Доктор медичних наук Українського інституту андрології та сексології, лікар-андролог та сексопатолог Юрій Гурженко розтлумачив особливості чоловічої сексуальності. Про це він розповів в інтерв’ю ТСН.

Читайте також:  Астролог повідомив, яким знакам зодіаку найскладніше побудувати сімейні стосунки

Експерт розповідає, що сексуальність чоловіків обумовлена чоловічим статевим гормоном – тестостероном. В організмі чоловіка також присутня частка і жіночого гормону естрогену, але його у більшості чоловіків дуже мало. Завдяки тестостерону у чоловіка більш рішучий, чоловічий характер, краще виражена агресивність, м’язова сила, що перевищує жіночу.

“Жінки часто звинувачують чоловіків у тому, що їм, мовляв, одне тільки потрібне – затягнути панянку в ліжко. І ці звинувачення не позбавлені підстав. Тестостерон, що переважає в чоловічому організмі, збільшує статеве сприйняття, а також викликає статеве бажання. До того ж, якщо жінці важливіший емоційний, психологічний бік сексуальних стосунків, і багато з них можуть обходитися і без оргазму, аби лиш до них ставилися з ніжністю і увагою, то чоловік за допомогою хорошого ставлення до партнерки, духовної близькості, прелюдії прагне домогтися сексу”, – розповідає в інтерв’ю журналістам ТСН лікар.

Читайте також: Потап зробив зізнання про стосунки з Настею Каменських

Юрій Гурженко зазначає, що, побачивши вперше чоловіка, жінка несвідомо оцінює його не тільки як майбутнього сексуального партнера, але частіше як батька своїх дітей. Вона сканує, наскільки здоровий цей чоловік, наскільки сильні його м’язи. Так історично склалося, що жінка обирає чоловіка здорового, кремезного в плечах (може витримувати важке фізичне навантаження), з великими очима (далеко бачить ворога), з міцними зубами (ознака довголіття), зі здоровим кольором шкіри і блиском в очах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com