Експерт розповів про єдиний шанс Порошенка “збити” рейтинг Зеленського

13.04.2019, 19:16
20780

Дії виборчого штабу президента Петра Порошенка є вкрай неефективними.

Читайте також: “Порошенко використовує проти Зеленського “чорного” політтехнолога”, – Лещенко

Про це заявив політтехнолог Дмитро Раімов. З посиланням на внутрішні джерела в оточенні Порошенка він підкреслив, що команда президента переконує шефа в тому, що у нього спостерігається гарна динаміка і статистика, передає Уніан.

“Хоча це зовсім не так. Рейтинги, які ми зараз всі бачимо, захмарні. І подолати тими ж словами, які були до цього, вже неможливо. Якщо Порошенко поміняє зараз свій штаб і стратегію, можна ще принаймні скоротити цей розрив. Для цього президенту треба не вилазити з телевізорів. Те, що він зробив вчора, прийшовши в ефір одного з телеканалів, це була спроба зайти на чуже поле. Вона досить непогано вдалася”, – розповів експерт в коментарі Главреду.

На його думку, без брудних технологій президенту не вдасться збити рейтинг свого опонента, при цьому у Порошенка існує одна можливість скоротити відрив – примусити молодих людей, що підтримують Зеленського, не прийти на виборчі дільниці.

“Наприклад, щоб молодь вважала, що вони однакові, що Порошенко, що Зеленський. Але необхідно щось таке, що зможе це довести. І якщо вони знайдуть, вони зможуть знизити розрив. Перемогти вже не вийде”, – вважає політтехнолог.

Раімов також досить скептично оцінив роботу “міфічного політтехнолога з Ізраїлю” в штабі Порошенка, яка була розтиражована ЗМІ. “Я не знаю, яка його залученість в кампанію Порошенко, але тема наркотиків, яку обрали як брудний піар, не працює. Я не можу зрозуміти, чому вони не визнають того, що ця технологія не працює. Є фокус-групи, соціологія, які це показують. Мені здається, що вони переконують себе і свого клієнта, що є шанси. Можливо, саме через це вони і знаходяться в пітьмі”, – додав експерт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com