Експерти VADA прибули в Україну: чи бути повторному обстеженню кандидатів у Президенти

10.04.2019, 10:33
20233

На запрошення легендарного українського боксера Володимира Кличка в Україну прибули фахівці Добровільної антидопінгової асоціації (VADA), щоб провести повторне медичне обстеження кандидатів Порошека та Зеленського.

Читайте також: “Я прийшов – тебе нема”, – Порошенко здав аналізи на “Олімпійському” (фото, відео)

VADA – це незалежна організація, яка проводить різні антидопінгові програми і тести який необхідні для допуску боксерів до професійних поєдинків. Мета візиту – можливе взяття аналізів у кандидатів в Президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Фахівці приїхали в Україну з ініціативи Володимира Кличка, який виступив з пропозицією за свій рахунок організувати професійну здачу аналізів.

Сьогодні сам Кличко на своїй сторінці в Твіттері прокоментував дане рішення цитатою колишнього президента США Джона Кеннеді: “Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, а постав питання, що ти можеш зробити для своєї країни”. “Саме так я і роблю”, – зазначив Володимир.

За інформацією Sport Arena, делегацію VADA очолить президент і засновник організації Маргарет Гудман.

Нагадаємо, що раніше Володимир Кличко прокоментував здачу аналізів кандидатами в Президенти України Петром Порошенко і Володимиром Зеленським. За словами Кличка, настільки швидке отримання результатів не є можливим.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com