Експрезидент “Мотор січ” Богуслаєв просить обміняти його до Росії

11.05.2023, 09:32
140378

Колишній президент “Мотор Січ” В’ячеслав Богуслаєв написав заяву, у якій попросив включити його в список осіб, які можуть бути відправлені на обмін в Росію.

Читайте також: “День Перемоги – священне для українців свято”: Захарова накинулась на Зеленського і Урсулу фон дер Ляєн

Відповідний лист-заяву було направлено на ім’я керівника Офісу президента Андрія Єрмака, який є у розпорядженні “Схем”, інформує Радіо Свобода.

“Прошу додати мене у список на обмін з Російською Федерацією”, – пише Богуслаєв.

У документі зазначається, що Богуслаєв є інвалідом першої групи.  Його адвокат у супровідному листі вказав, що дата написання заяви – 20 березня 2023 року.

Журналісти поцікавились в Офісу президента та Головного управління розвідки Міноборони України, які у Богуслаєва є шанси на обмін.

“Україна і надалі буде застосовувати всі доступні інструменти для того, щоб повертати наших військовополонених та незаконно утримуваних цивільних осіб від держави-агресора. Але що стосується конкретних кейсів та прізвищ, ми можемо коментувати це лише за результатами”, – повідомив представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов.

В свою чергу радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк на питання журналістів “Настоящее время” про можливий обмін Богуслаєва, відповів, що не може виключати такого варіанту.

Також обмін Богуслаєва не виключає і голова Служби безпеки України Василь Малюк. За його словами, експрезидент “Мотор Січі” має дати всі необхідні покази, а вже потім “стане якісним обмінним фондом”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський запровадив санкції проти експрезидента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва та ще понад 230 росіян.

Крім того, ми раніше інформували, що Служба безпеки України викрили нові факти злочинної діяльності президента АТ “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва, який підозрюється в роботі на Росію – він блокував постачання бойового гелікоптера для ГУР МО у квітні 2022 року.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com