Екстрадиція Дмитра Фірташа в США затягнеться на кілька місяців

17.07.2019, 11:49
33435

Екстрадиція українського олігарха Дмитра Фірташа у Сполучені Штати може затягнутися на кілька місяців. Про це пише ″Голос Америки″ із посиланням на інформацію із Земельного суду Відня з кримінальних справ.

Читайте також: Суд Австрії дозволив екстрадицію олігарха Фірташа до США

Як зауважила прессекретар австрійського суду Крістіна Зальцборн, екстрадиція українського бізнесмена в США може затягтися через його позов про поновлення справи.

″Станом на зараз немає дати екстрадиції. Обвинувачений звернувся про відновлення справи і подав безліч документів. За австрійським процесуальним кодексом, можна надавати дозвіл на повторне відкриття справи, що й було зроблено…Тому навіть після того, як судді приймуть рішення в повторно відкритій справі, я не думаю, що її буде завершено″, – повідомила речниця суду Крістіна Зальцборн.

Вона зазначила, що, зважаючи на великий масив інформації та нових доказів, які додали до справи, буде потрібен деякий час для оцінки запиту на повторне відкриття.

На запитання, скільки часу може зайняти весь процес, Зальцборн відповіла: ″Думаю, розгляд справи затягнеться довше, ніж до осені. Все залежить від часу процедури повторного відкриття справи″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com