Естонія не вірить словам Путіна про ненапад, тому продовжить укріплення кордонів

11.02.2024, 17:10
154029

Естонія має намір продовжувати будівництво лінії оборони на кордоні з Росією попри твердження президента РФ Владіміра Путіна про те, що він не збирається нападати на Польщу або країни Балтії.

Читайте також: Карлсон назвав умову, за якої Путін готовий застосувати ядерну зброю

Як повідомляє “Європейська правда”, про це заявив міністр оборони Естонії Ханно Певкур в інтерв’ю dpa, яке наводить Tagesschau.

Певкур застеріг від віри у заспокійливі заяви Путіна, нагадавши, що кремлівський диктатор за кілька днів до вторгнення в Україну категорично заперечував такі плани.

“Ми не будемо змінювати наші плани тільки тому, що Путін дав інтерв’ю журналісту. Ви вірите Володимиру Путіну після того, що він сказав і як він поводився протягом багатьох років?”, – сказав він.

Міністр зазначив, що Естонія підвищує свою готовність “і це те, що повинен робити кожен”.

У нещодавньому інтерв’ю Такеру Карлсону Путін заявив, що не розглядає варіанту нападу на Польщу чи країни Балтії, оскільки вони “його не цікавлять”.

У Єврокомісії зазначили, що Путін в інтерв’ю Карлсону повторив стару брехню, спотворення та маніпуляції.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак назвав абсолютно безглуздою заяву президента Росії Владіміра Путіна про те, що розв’язана ним війна проти України є результатом розширення НАТО.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський зазначив, що заяви Путіна зовсім не є новими, але шокує те, що їх поширює американський журналіст.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com