Евакуйовані з Китаю німці виявилися зараженими смертельним вірусом

2.02.2020, 16:14
61654

2 лютого, в пасажирів німецького військового літака, який напередодні евакуював своїх громадян з китайського Уханя, виявили коронавірус. Про це повідомили у спільному пресрелізі Німецького Червоного Хреста, військово−повітряних сил ФРН та округу Гермерсхайм, пише DW.

Читайте також:  Зафіксовано першу смерть від коронавірусу за межами Китаю

Як зазначається, захворювання підтвердили у 120 осіб, які перебували на борту літака. Згодом усіх заражених було відправлено до університетської клініки Франкфурта−на−Майні на лікування. Зокрема, заражених пацієнтів перевозили до медичної установи в спеціально обладнаному для перевезення хворих на інфекційні хвороби транспортному засобі. Крім цього, інших пасажирів повітряного судна було направлено на карантин.

“Ці особи сприйняли новину стримано й були ізольовані”, − йдеться у спільному повідомленні Червоного Хреста Німеччини, військово-повітряних сил країни та округу Гермерсхайм.

Читайте також: ВООЗ заявила, що посилки з Китаю безпечні та не можуть містити коронавірусу

Також представники організацій додали, що для волонтерів та місцевого населення Гермерсхайма наразі немає жодної загрози захворіти коронавірусом нового типу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com