Facebook планує створення платформи “Whatsabook”

29.01.2019, 13:29
9529

Facebook планує створити спільну технічну платформу різних чатових додатків. Поки системи були відокремлені один від одного.

Читайте також: Facebook закриває додаток Moments

Відправити повідомлення у WhatsApp на Instagram – скоро таку функцію можна буле з легкістю виконати. Мережа Facebook на цих вихідних повідомила газетам New York Times і Financial Times, що планує створити доступ передачі зашифрованих повідомлень між різними службами. Компанія працює над тим, щоб “полегшити зв’язок з друзями та сім’єю у мережах”, – сказала представник Facebook. Наразі відбуваються внутрішні дискусії про те, як найкраще реалізувати цей план.

Користувачам і надалі будуть запропоновані різні програми та додатки. Проте вони будуть працювати на спільній технічній інфраструктурі. За повідомленням, на ній разом з WhatsApp і Facebook Messenger буде працювати також і фото-служби Instagram. У майбутньому можна буде надіслати повідомлення безпосередньо з Instagram на WhatsApp.

План переходу було запропоновано самим засновником Facebook Марком Цукербергом.

Кожна із цих трьох служб має понад мільярд користувачів. У соціальній мережі Facebook зареєстровано більше 2,2 мільярдів активних користувачів. Проте останнім часом ріст істотно сповільнився, а от популярність чат-сервісів починаю невпинно зростати.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com