Facebook впроваджує нові правила

7.03.2019, 09:30
15185

У країнах, де порушуються права людей, Facebook, Instagram і WhatsApp більше не зберігатимуть конфіденційні користувацькі дані.

Читайте також: Facebook заборонив поширювати в Україні передвиборчу рекламу, виготовлену за кордоном

Засновник Facebook Марк Цукерберг написав у своєму блозі, що Facebook та її сателіти Instagram і WhatsApp не будуть зберігати користувацькі дані у країнах, де порушуються права людей. “Компанія готова до того, що це призведе до її блокування в деяких країнах або неможливості вийти на нові ринки”, – повідомив засновник Facebook.

Цукерберг також анонсував нові плани компанії щодо розвитку. Він говорить, що сервіси соцмережі будуть більше охороняти користувацькі дані, увага буде приділена також таємності листування і створенню можливості для прихованого спілкування.

“Ми плануємо створити цю систему безпеки так, як ми розробили WhatsApp: сфокусуватися на найголовнішому і приватному кейсі – повідомленнях – зробити їх максимально безпечними, і далі створити більше можливостей для взаємодії людей, в тому числі через дзвінки, відео чати, повідомлення в групах, сторіз, для бізнесу, платежів, комерції і в кінцевому підсумку для платформ по іншим приватним послуг”, – написав він.

Крім того, користувачі зможуть зменшити свою присутність в сервісах. Вони матимуть змогу обмежувати і видаляти дані, які давно “висять” на сайтах (наприклад, повідомлення та старі фотографії), інформує “Уніан“.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com