Фахівці назвали алкогольний напій, який найбільше шкодить серцю

26.07.2020, 20:47
79554

Найбіш шкідливим алкогольним напоєм для роботи серцево-судинної системи, за даними фахівців є пиво. Регулярне вживання його в малих дозах має негативний вплив на організм людини.

Читайте також: Вчені дослідили, чи впливають любовні стосунки на рівень щастя людей

У 375 мілілітрах пива міститься допустима добова доза металу і регулярне перевищення цієї дози призводить до розвитку кардіопатії, пише Главком з посиланням на видання “Країна здоров’я”.

Як пояснюють медики, пиво дуже швидко всмоктується через велику кількість вуглекислого газу. Кровоносні судини дуже швидко наповнюються і збільшуються в обсязі. Вживання великої кількості рідини призводять до розвитку варикозного розширення вен і збільшення серця.

Основною ознакою розвитку пивного алкоголізму фахівці називають неможливість розслабитися або посидіти з друзями без цього напою. Про другу стадію сигналізує щоденне вживання пива у будь-яких дозах, навіть самих невеликих.

При спробі скоротити обсяги споживання пива або зовсім від нього відмовитися, такі люди помічають у себе всі симптоми алкогольного синдрому – тремтіння рук, сухість у роті, головний біль, слабкість і пітливість. Якщо буквально кілька ковтків пива допомагають полегшити та повернутися в нормальний стан – пора до нарколога.

Самий безпечний напій для серця людини – це червоне вино. Оптимальна доза для організму, яка не принесе шкоди – один келих не частіше трьох-чотирьох разів на тиждень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com