Фахівці назвали продукти, що покращать роботу нирок

18.02.2020, 20:16
63726

Нирки людини відповідають за очищення крові в організмі. Вони грають не останню роль в системі органів сечовиділення. За визнанням фахівців, існують продукти, здатні вплинути на роботу нирок, посилити їх опірність хворобам, а також відновити нормальне функціонування після перенесених інфекцій. Про це пише changeua.com.

Читайте також: Біль у шиї: вчені розповіли причини виникнення

Продуктів, які можуть допомогти в нормальної діяльності нирок, як виявилося шість, так кажуть лікарі дієтологи. У їх число увійшли різні фрукти і овочі, які будуть стимулювати захисні сили організму. Справа в тому, що сіль, накопичуючись, блокує відтік зайвої рідини і перевантажує нирки. І позбутися від неї − першорядне завдання для людей, схильних до захворювання цього органу.

Отже, для того, щоб істотно знизити рівень сечової кислоти, можна сміливо вживати огірки . Цей овоч буде вам в цьому хорошим помічником.

На другому місці розташувався зелений кріп . Пряність допоможе позбутися від піску і солі в сечовивідних шляхах. Зніме спазми, видалить надлишок рідини в організмі, усуне ознаки циститу і ниркових кольок.

Медики радять звернути свою увагу на яблука . Вони також допоможуть рідини не застоюватися, не допустять розвиток сечокам’яної хвороби. Яблука є природним сечогінним засобом. Одне або два яблука в день є нормою.

Читайте також: Офтальмологи назвали найбезпечніший для зору гаджет

Груші, безсумнівно, є відмінним фруктом для нирок. З їх допомогою будуть помітно швидше виводитися урати і оксалати, надлишок, яких призводить до утворення каменів у нирках.

Такі звичні продукти, як лимон і кавун будуть сприяти позбавленню нирок від надмірного вмісту солі та відновленню сечовивідних шляхів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com