Фанат Путіна та українофоб. Шокуючі деталі про охоронця, який не відкрив укриття у Києві

5.06.2023, 22:03
141755

Охоронець поліклініки в Деснянському районі Києва, який не відкрив укриття під час ракетного удару Росії по столиці 1 червня, виявився затятим прихильником ідей так званого “російського світу”.

Читайте також: ЗСУ просунулись на Запорізькому напрямку: мапа боїв від ISW

Про те, що Вадим Мошкін пропагував комунізм та заперечував існування України, у коментарі РБК-Україна повідомила представник Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Що відомо про погляди Мошкіна

У лютому поточного року прокуратура отримала інформацію про діяльність осередку, розташованого у Деснянському районі міста, який підтримує ідею приєднання України до Російської Федерації, аргументуючи це відновленням УРСР та СРСР.

Крім того, члени цієї організації вважають проголошення незалежності України незаконним, і тому систематично відмовлялися платити за комунальні послуги.

Цікаво, що координатором цього центру є дружина того ж таки Мошкіна.

Підтвердження проросійських поглядів охоронця та їх виправдання російського вторгнення було отримано правоохоронцями від опитаних свідків з-поміж місцевих жителів.

Зауважимо, що дії цього охоронця та його дружини документувалися протягом шести місяців.

“Деснянська окружна прокуратура, спільно зі слідчими районного управління поліції, планували на початку червня провести обшуки в рамках даного кримінального провадження. Однак події, що відбулися 1 червня, змусили невідкладно виходити на обшук за адресою проживання охоронця”, – розповіла Максимець.

“Наразі прокурором підписано письмове повідомлення про підозру охоронцеві та його дружині у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 436-1 КК України (виготовлення, розповсюдження комуністичної символіки за попередньою змовою групою осіб)”, – Додала вона.

Прокурори вручать підозру Мошкіну прямо у СІЗО, де він зараз перебуває.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com