“Фейк, аби дискредитувати кандидата перед виборами”, – у Зеленського відповіли на незадекларовану віллу

29.03.2019, 11:11
18595

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський має віллу в Італію, але не вніс її до своєї декларації, коли реєструвався для участі у виборах. У кандидата назвали цю інформацію “фейком” і зазначили, що він не мав її декларувати, повідомляє ТСН.

Читайте також: Зеленський лідирує у президентському рейтингу – опитування

Журналісти “Слідства.Інфо” стверджують, що Зеленський у 2017 році придбав за 3,8 млн євро 15-кімнанту віллу на узбережжі італійського курорту Форте-дей-Мармі. У матеріалі йдеться, що у цьому місті полюбляють відпочивати російські багатії, серед яких мільярдери Олег Дерипаска та Роман Абарамович, а також родина екс-президента РФ Бориса Єльцина.

У декларації Зеленського вказується, що він має чотири квартири у Києві та заміський будинок за межами столиці, а також квартири в Ялті в окупованому Криму та у Великій Британії. Але про віллу в Італії нічого не повідомляється.

У “Команді Зеленського” назвали поширену інформацію “фейком”, спрямовану на дискредитацію кандидата. Там зазначили, що будинком в Італії володіє компанія, заснована Володимиром, і кандидат вказав цю фірму у своїй декларації. Окрім того, він не був і не є зобов’язаний декларувати цю нерухомість, оскільки  не обіймає жодної із посад на державній службі.

“А твердження авторів фейку про “п’ятнадцятикімнатність вілли” – це лише додаткове підтвердження цинічного наклепу. Могли б вже і 150 кімнат написати, для більш “сенсаційних” заголовків”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com