Фіналістка українських музичних шоу Анна Трубіцька стало новою “пелюшкою” Кремля

5.11.2023, 15:13
149281

Анна Трубецька – молода співачка, творчий шлях якої розпочався з українських талант-шоу. Її називали сильною вокалісткою і говорили, що на дівчину чекає велике майбутнє, проте будувати його вона вирішила в Росії.

Читайте також: Зрадниця Анна Asti отримала російське громадянство – росЗМП

Коли Трубецькій було 18 років вона прийшла на шоу “Х-фактор”, де заспівала пісню російського артиста Макса Фадєєва “Танцы на стеклах”. Тоді судді сказали їй “Так”, тому вона пройшла в наступний етап. Анна називала своїм кумиром Настю Каменських, тому і опинилася в її команді. Хоч перемогти їй не вдалося, але її голос запам’ятали.

Наступного разу вона з’явилася на українському проекті “Голос країни”, де виконала пісню Тіни Кароль “Полюс притяжения”. На “сліпих прослуховуваннях” артистка повернулася до Анни, а дівчина сказала, що мріяла потрапити в команду саме Тіни. У цьому проекті вона дійшла до фіналу.

Здавалося б, Анну чекало велике майбутнє в Україні, проте вона вирішила виїхати в Росію. Зараз вона забула про своїх кумирів – Тіну Кароль і Настю Каменських – і вихваляє путіністу Ларису Доліну.

Трубецька називає Долину своєю музою / instagram.com/anna_truvoice

Більше того, Трубецька взяла участь у російському проекті “Ну ка все вместе” і подякувала посіпаці Кремля Миколі Баскову за підтримку.

Анна взяла участь у російському шоу / instagram.com/anna_truvoice

Крім того, співачка вихваляє Олександра Лукашенка і навіть цитує його на своїй сторінці в Instagram. Мабуть за це вона отримує від нього різні премії.

Трубецька підтримує Росію і Білорусь / instagram.com/anna_truvoice


Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com