Футболист Лионель Месси — официально игрок французского клуба

12.08.2021, 11:45
98482

Гравцем французького “ПСЖ” став Мессі.

Контракт він підписав на наступний день після переїзду в Париж разом з дружиною і дітьми. Мессі, щоб залишитися в “Барселоні”, був готовий погодитися на зниження зарплати в два рази. Але клуб все одно не зміг оформити угоду через перешкоди, пов’язані з нормами Ла Ліги, передає “Дім”.

Перед підписанням контракту футболіст пройшов поглиблене медичне обстеження. Медики зробили висновок: 34-річний аргентинець в прекрасній формі.

“Я дуже щасливий представити Лео Мессі в якості гравця” ПСЖ “. Пишаюся цим. Це історичний день для нашого клубу і для світового футболу. Фантастичний момент. Всі знають Лео, він перетворив футбол в диво. Він народжений, щоб перемагати”, – повідомив президент клубу “ПСЖ” Нассер Аль-Хелаїфі.

Мессі, в свою чергу, зазначив, що прийшов, щоб допомогти.

“Я прийшов з великим ентузіазмом, з великим бажанням, ніж будь-коли. Я багато разів говорив це, моя мета і моя мрія – знову виграти Лігу чемпіонів. І я думаю, що це ідеальне місце, щоб мати більше можливостей для цього”, – сказав футболіст.

За прибуттям в Париж літака з Мессі на борту на ресурсі Flightradar стежили 119 тис. Чоловік. А головний сувенір в паризьких магазинах тепер – футболка Лео з номером “30” в складі “Парі Сен-Жермен”. Клуб підписав контракт з Мессі терміном на два роки – з можливістю продовження ще на рік. “ПСЖ” буде платити Ліонелю близько 35 млн євро за сезон.

У складі “Барселони” Лео провів 17 років. За ці роки він став автором головних клубних рекордів, володарем шести золотих м’ячів і шести золотих бутс. Лео прощався з клубом зі сльозами на очах. З першого липня аргентинець став вільним агентом. Продовжити контракт з “Барселоною” виявилося неможливо через жорстких правил Ла Ліги і боргів “Барселони”, які зараз перевищують 1 млрд євро. Згідно з правилами УЄФА, клуб не може прийняти нового гравця, якщо витрачає на зарплати більше 70% свого річного обороту.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com