Ганебне рішення: ФІФА позбавила членства в організації три країни, але не росію

31.03.2022, 19:00
116248

Сьогодні, 31 березня, Міжнародна футбольна асоціація (ФІФА) у Катарі провела засідання 72-го конгресу організації. Очікувалося, що на ньому буде ухвалено рішення щодо співпраці з Російським футбольниим союзом (РФС), однак цього не сталося.

Читайте також: “Стрибала за одруженими”: розсекречений ще один коханець Аліни Кабаєвої

Питання про те, щоб призупинити членство Росії у ФІФА, або ж про повне її виключення з організації не стали розглядати під час сьогоднішнього конгресу.

Зазначимо, що більшістю голосів було призупинено членство у ФІФА федерацій Пакистану, Зімбабве та Кенії.

Також за результатами 72-го конгресу ФІФА було ухвалено рішення визнати російську мову однією з офіційних мов організації. Інші офіційні мови ФІФА — англійська, іспанська, французька та німецька.

Згодом президент ФІФА Джанні Інфантіно пояснив, чому питання про виключення російського футбольного союзу (РФС) з організації не було розглянуто під час 72-го конгресу Міжнародної федерації футболу.

“Виключення РФС із ФІФА – не варіант. Якщо ми не збиратимемо людей разом під час наших конгресів, тоді нам краще припинити нашу діяльність та піти додому. Можу лише закликати лідерів до діалогу та деескалації конфлікту”, – цитує Інфантіно офіційний сайт ФІФА.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com