Ганна Новосад отримала ще одну посаду: деталі

16.10.2019, 18:31
47358

Відсьогодні глава Міністерства освіти і науки України Ганна Новосад працюватиме в Адміністративному комітеті Національної ради з питань розвитку науки і технологій. Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на пресслужбу Міністерства освіти України.

Читайте також: Реформа дошкільної освіти може бути під загрозою – Новосад

Під час засідання Кабінету міністрів України було затверджене посади у відомстві, Адмінкомітет очолила Новосад. Також до нього увійшли представники міністерств та інших відомств, Обласних держадміністрацій, Київської міськдержадміністрації, вузів, Національної академії наук та галузевих академій – загалом 24 людини.

″Нацрада складається з двох комітетів – Наукового та Адміністративного, кожен з яких має однакову кількість членів. У Науковий комітет входять провідні українські вчені, він оновлюється кожні два роки. Адмінкомітет формується з представників ЦОВВ та профільних установ, які мають безпосередній вплив на прийняття рішень у сфері науки, а також регіональних держадміністрацій, на території яких є значний науковий потенціал. Оскільки склад уряду та інших органів влади було оновлено, то ми повинні були відновити і склад Адмінкомітета″, – пояснила міністр.

Вона також додала, що перше засідання Нацради під головуванням нинішнього прем’єр-міністра Олексія Гончарука планується на початок листопада.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com