Гауляйтери “згортаються” у Скадовську та вивозять “документи” і награбоване морем – Генштаб

9.05.2023, 10:02
140256

Російська окупаційна “адміністрація” міста Скадовськ Херсонської області тікає із захоплених територій: вони планують вивозити морем награбоване майно українців та свою “документацію”.

Читайте також: Вогняні смерчі в Росії спалили понад 300 житлових будинків (фото)

Про це 8 травня йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

“У місті Скадовськ відзначено згортання діяльності районної та міської адміністрацій. Так, в ніч з 6 на 7 травня окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а вже на ранок 7 травня разом із сім’ями місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації. На цей час схожа ситуація спостерігається у таких населених пунктах області, як Михайлівка, Петрівка, Шевченка, Широке, Улянівка та Красне”, – повідомили в Генштабі.

Награбоване в Україні росіяни планують вивозити через порт міста Бердянська, оскільки на Кримському мосту спостерігаються значні затори.

“Враховуючи багатокілометрові затори, які останнім часом утворилися на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту, вивезення документації та награбованого майна з державних установ тимчасово захопленої Херсонської області загарбники планують здійснити морським шляхом за допомогою суховантажного судна через порт міста Бердянськ”, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com