Гендиректор Rheinmetall розповів про роботу заводу на заході України, – BILD

17.06.2024, 19:03
160458

Німецька збройова компанія Rheinmetall відкрила завод у західній частині України. На цьому заводі ремонтують бойові танки Leopard 1 і БМП Marder.

Читайте також: Винищувачі F-16 від Данії надійдуть в Україну найближчим часом – Володимир Зеленський

“Машини дуже добре зарекомендували себе і врятували багато життів українських солдатів, оскільки броня Marder значно перевершує броню радянських моделей”, – прокоментував Маркус Фабер, експерт Вільної демократичної партії з питань оборони, передає BILD.

За словами генерального директора Rheinmetall Landsysteme Gmb Бьорна Бернхарда, українці високо цінують ці машини за їхній захист. “Ми також отримуємо дуже позитивні відгуки від солдатів порівняно з іншими західними бойовими машинами піхоти”, – деталізував він.

Бернхард розповів, що більшість БМП Marder, які надходять на цей завод на ремонт, підірвалися на мінах. Якщо постраждала тільки ходова частина, Marder можна привести в робочий стан за три тижні, навів приклад він.

Розташування німецького заводу Rheinmetall засекречено, оскільки він є об’єктом особливого інтересу для російських окупантів. “Ми усвідомлюємо, що як танковий завод ми завжди є стратегічною метою для ВПС Путіна”, – прокоментував Бернхард.

Rheinmetall також хоче в майбутньому ремонтувати Leopard 2 та інших західних танків в Україні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com