Генпрокурор Луценко сконфузився, оприлюднивши відомості про росіянку-лесбіянку зі штабу Тимошенко (фото)

7.03.2019, 13:12
15230

Генпрокурор Юрій Луценко опублікував в Facebook оперативну довідку на співробітницю виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко, в якій вказана її сексуальна орієнтація.

Читайте також: Луценко саботує розслідування стосовно оточення Порошенка у справі про газ (фото, відео)

Фото було опубліковано в коментарях під постом Луценко про затримання у справі “про підкуп” кандидата Юрія Тимошенко в Facebook.

Так, оперативна довідка була опублікована на громадянку Російської Федерації Клебанову Ніну Юріївну 1970 року народження. Відзначимо, що в довідці вказується використовується номер телефону Клебанової . Також повідомляється, що вона на прямому контакті з керівництвом ВО “Батьківщина” і безпосередньо з Юлією Тимошенко.

“Зокрема, Клебанова здійснює аналіз реакції потенційних виборців” ВО “Батьківщина” на виступи, статті та інтерв’ю лідера партії, надає звіти і своє бачення щодо коригування подальших дій Юлії Тимошенко “, – йдеться в довідці.

Крім всіх вище перерахованих відомостей, в довідці вказана сексуальна орієнтація працівниці штабу Тимошенко. “Також встановлено, що Клебанова дотримується нетрадиційної сексуальної орієнтації (лесбіянка)”, – наголошується в опублікованих Луценко відомостях.

Публікація оперативних даних обурила користувачів мереж. “Генпрокурор, якого ми заслужили: мало того, що він стежить за сексуальною орієнтацією працівників штабів конкурентів Порошенко, так ще і публікує ці дані в порушення всіх законів. Краще б вигнав усіх п@дорів з генпрокуратури. У поганому сенсі цього слова”, – пише Денис Іванеско у Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com