Гладковський-Свинарчук знову став керівником “Богдану”

5.07.2019, 07:28
31883

Олег Гладковський, який обіймав посаду першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) до березня 2019 року, знову став главою корпорації “Богдан”, яку він очолював з моменту її створення в 2005 році до того, як став держслужбовцем, передає Інтерфакс-Україна.

Читайте також: Компанії, яка виготовляє озброєння для НАТО, Гладковський 15 разів відмовив у будівництві патронного заводу

“Гладковський після майже п’яти років на держслужбі знову повернувся до керівництва корпорацією, засновником і кінцевим бенефіціаром якої він є, і буде курирувати роботу імпортерських і дилерських підприємств, і відповідати за стратегію автомобільних заводів в Луцьку та Черкасах”, – повідомив агентству “Інтерфакс-Україна” прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко 4 березня поточного року указами звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО .

Сім’я Гладковського (в минулому він носив прізвище Свинарчук) була причетна до великого корупційного скандалу.

За даними журналістів Дениса Бігуса і Лесі Іванової, син екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем по розкраданню в оборонці .

Читайте також: Гладковський-Свинарчук на посаді заступника секретаря РНБО отримував більше, ніж Турчинов

Автори розслідування стверджують, що до корупційних операцій причетні і Олег Гладковський, який раніше був бізнес-партнером Петра Порошенка, екс-керівником “Укрспецекспорту” Павло Букін, а також директори підприємств та інші посадові особи держконцерну.

Також журналісти заявляли, що податковій адміністрації, військовій прокуратурі та НАБУ було відомо про наявність незаконних схем в оборонному комплексі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com