Голлівудський актор Міккі Рурк хоче бути похований в Україні

20.09.2019, 09:30
42853

Голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що хоче, щоб його поховали в Україні.

Читайте також: Акторку із серіалу “Відчайдушні домогосподарки” засудили до тюремного ув’язнення

Про це пише Forum Daily.

Міккі Рурк попросив поховати його в українському селі Загірці (Хмельницька область). У цьому селі живе бабуся його помічника Дмитра Корнійчука.

“Я говорив Дмитру: коли я помру, не хочу, щоб мене поховали тут. Він показував, де похований його дідусь, і я хочу, щоб мене поховали там”, – сказав Міккі Рурк.

Зараз Міккі Рурк планує закінчити сценарій нового фільму і знятися ще в одній картині, а також придбати будинок в Нью-Йорку.

Міккі Рурк відомий голлівудський актор, а також сценарист. Крім акторства Рурк професійно займається боксом.

Акторська кар’єра Міккі Рурка почалася ще в 1979 році, але перша велика роль дісталася лише в 1983 році, коли вже знаменитий кінорежисер Френсіс Форд Коппола запропонував акторові роль мотоцикліста в фільмі “Бійцівська рибка”2.

Справжнє світове визнання прийшло до актора з виходом фільму “Дев’ять з половиною тижнів”, завдяки якому Рурк придбав титул секс-символу і міцно зайняв місце в списку світових кінозірок. Після світового визнання Рурк зіграв одну зі своїх найзнаменитіших ролей – приватного детектива Гаррі Ейнджел в детективному трилері Алана Паркера “Серце Ангела”.

Не менш популярна роль дісталася йому в фільмі “Місто гріхів”, де він виконав одну з головних чоловічих ролей, зігравши Марва. Цього персонажа визнали одним з кращих персонажів кіно і коміксів.

Міккі Рурк номінувався не на одну престижну нагороду. Він був лауреатом премій “Золотий глобус” і BAFTA, а також номінантом на премію “Оскар”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com