Голова БПП намагався потрапити в ефір “Право на владу”

1.03.2019, 09:33
14292

Учора на прямий ефір ток-шоу “Право на владу” намагався потрапити глава БПП Артур Герасимов. Мета політика – представити інтереси та позицію Петра Порошенка.

Читайте також: Порошенко зірвав шапку з дівчини, яка поставила незручне питання (відео)

Учора Артур Герасимов, голова фракції Блок Петра Порошенка, хотів потрапити на live трансляцію суспільно-політичного ток-шоу “Право на владу” каналу 1+1, хоча його участь не була підтверджена редакцією. Як повідомляється на інформативній сторінці програми у Facebook, згідно з концепцією програми, цей ефір є кандидатським, тобто до участі запрошені саме кандидати на пост президента, а також експерти у галузі.

“Про це пана Герасимова було проінформовано заздалегідь. Незважаючи на це, нардеп приїхав до студії та спробував потрапити на ефір. Примітно, що до його прибуття біля знімального майданчика ток-шоу з’явилась знімальна група Прямого каналу. Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук застерігала глядачів від маніпуляцій, а політиків – від повторювання помилок попередників”, – йдеться в повідомленні.

На сьогоднішній ефір суспільно-політичного ток-шоу “Право на владу” від 28 лютого були запрошені виключно кандидати у президенти України, а також експерти у заявленій темі. На ефір був запрошений, зокрема, президент Петро Порошенко, втім редакція отримала від його партії пропозицію – покликати замість діючого президента в ефір голову фракції БПП – Артура Герасимова. Начебто президент особисто дав йому доручення представляти в ефірі каналу “1+1” свою позицію. Телеканал “1+1” вражений тим, що президента має хтось представляти. “Якщо Петро Порошенко вважає, що і на виборах 31 березня замість нього має брати участь саме Артур Герасимов, просимо нас про це повідомити. В такому разі будемо раді бачити його у студії ток-шоу”, – зазначили на каналі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com