Голова СБУ заявив, що ходить до храму Московського патріархату

14.11.2019, 17:49
52216

Керівник СБУ Іван Баканов заявив, що є віруючою людиною та розповів, що він ходить до храм  Московського патріархату. Про це він розповів в інтерв’ю “Главкому“.

Читайте також: Баканов заявив, що в Україні можуть відмінити військові звання

″Я не створюю собі термінів. Керуючись тисячолітньої мудрістю ” хлеб наш насущный дай нам днесь “. Є тільки сьогодні, майбутнього немає″, – процитував рядок з “Отче наш” Баканов.

Він зізнався, що відвідує  церкву Московського патріархату.

″Ходжу в Свято-Введенський монастир. Цей храм належить Московському патріархату, якого насправді не існує і який вигадали політики для поділу на своїх і чужих, цинічно використовуючи віру в політичних ігрищах″, – заявив глава СБУ.

Баканов заявив, що в церкві він йде до Бога, а не до патріархату.

″Я вважаю, що” армія, мова, віра “- це маніпуляція, спрямована на те, щоб розділяти і володарювати. Були слогани про те, що мова – це душа. А якщо людина розмовляє російською, то він що, без душі? Рідня моє матері походить із Західної України, але так склалося, що вона російськомовна.  Я не можу собі уявити, щоб на небі є поділ для вірян церков з Томосом і тих, хто ходить в інші храми. Я можу помолитися і в синагозі, і в мечеті – людина йде до Бога, а не до патріархату″, – додав Баканов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com