Гончарук прокоментував свій візит на концерт групи “Сокира Перуна”

16.10.2019, 16:35
47332

Прем’єр-міністр України Олексій Гоначрук заявив, що ніколи не слухав пісні групи ″Сокира Перуна″, на заході за участю якої він побував 13 жовтня. Про це він заявив під час брифінгу за підсумками засідання уряду 16 жовтня.

Читайте також: “Фашист”: у партії Медведчука вимагають відставки Гончарука через його участь у концерті “Сокири Перуна”

Відповідаючи на питання журналістів, про пісні групи ″Сокира Перуна″ та похід на концерт, Гончарук заявив, що раніше ніколи не чув пісень музикантів, а на вечірку прийшов “з поваги до ветеранів”, які його туди запросили.

″Ну ви про контекст у мене не запитали. Я пісні не чув. Мене запросив Союз ветеранів на захід. Я думаю, що ветерани – люди, які дуже багато зробили для нашої країни. З поваги до них я прийняв запрошення. Наскільки я знаю, на цій вечірці було багато різних груп, різних людей. Це не був концерт однієї групи, на який я спеціально пішов, тому що я фанат цієї групи. Це була подія, яка організовували ветеранські організації, я туди прийшов, щоб продемонструвати до них повагу ″, – заявив Гончарук.

Він додав, що праворадикальні погляди – це не про нього, йому хотілося б об’єднати Україну.

″Є багато людей, які використовують різні приводи, щоб розколоти українське суспільство. Вони можуть з кого завгодно з вас зробити фашиста, нациста, їм для цього не потрібно багатьох клопоту. Нам всім треба зрозуміти, що загальнолюдські цінності – це фундамент, на якому можна об’єднати Україну. Я на те й стою. Звичайно, ніякі радикальні і праворадикальні погляди – в моєму випадку про них точно не йдеться ″, – сказав Гончарук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com