Зеленський та Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів

22.10.2019, 21:12
48397

Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук записали відеозапрошення на форум у Маріуполі для іноземних інвесторів. Про це у вівторок, 22 жовтня, повідомляє прес-служба Кабміну.

Читайте також: В Японії Зеленський зустрівся з Назарбаєвим: про що говорили

“Перший інвестиційний форум RE:THINK. Invest in Ukraine за ініціативи Президента України і за підтримки Кабінету Міністрів України відбудеться 29 жовтня в Маріуполі”, – йдеться в повідомленні.

На форумі команда президента продемонструє реалізовані проекти і ті, для яких ведеться пошук інвесторів, серед яких виділяють відновлення системи водопостачання Донецької області, відновлення електрифікації залізниць у Донецькій і Луганській областях, проект запуску зрошення в Херсоні та ін.

″Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні запросив інвесторів відвідати форум і звернув увагу на символічність вибору міста для проведення заходу. Прем’єр-міністр Олексій Гончарук у своєму запрошенні розповів, які проекти будуть представлені на форумі, і акцентував увагу на важливості проведення RE:THINK саме в Маріуполі″, – йдеться в повідомленні.

За словами Зеленського, в Україні знайшли ідеї для інвестицій і на форумі планують представити їх іноземним інвесторам. Інвестиційні ідеї форуму здатні змінити становище регіону шляхом створення нових робочих місць, підвищення інвестиційної привабливості і поліпшення інфраструктури.

″Навіщо нам RE:THINK? Для того, щоб показати зміни в Україні і поговорити з тими, хто ці зміни робить. Цікаві інфраструктурні та інші інвестиційні проекти в агросфері, IТ і промисловості будуть представлені на форумі в Маріуполі. Місто завоювало свободу і почало складний шлях від відновлення до розвитку. Це важливий символ того, як може відродитися Україна. Ми запускаємо маріупольський ефект відродження України″, – сказав Гончарук.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com