Google розповів, що найчастіше шукали українці в мережі

11.12.2019, 14:50
56300

Лідером серед запитів через Google у 2019 році  в українців був восьмий сезон серіалу “Гра престолів”. На другому і третьому місці − пошук інформації про президента Володимира Зеленського і російську співачку Юлію Началову, яка померла в березні.  Як передає Інтерфакс−Україна, про це розповів директора з бізнес−операцій Google в Східній Європі Дмитро Шоломко.

Читайте також: Синоптики розповіли якою буде погода у новорічну ніч

За його словами, з кожним роком  запитів українською мовою стає все більше і більше. У п’ятірку найпопулярніших запитів увійшли також результати виборів в Україні і дебати кандидатів у президенти. Далі йшли запити про хворобу артистки Анастасії Заворотнюк, серіал “Чорнобиль” і конкурс “Євробачення 2019”.

У категорії “Персона” українці найчастіше шукали інформацію про Зеленського, Заворотнюк і Порошенка, артистів MARUV, Потапа і Біллі Айліш.

У категорії “Фільми” поза конкуренцією був “Джокер”. Товаром року в Україні став новий iPhone 11.

Крім того в 2019 році українці хотіли дізнатися, що таке “томос”, “подагра” і “формула Штайнмайера”, намагалися з’ясувати, як зробити “Інстаграм” темним, як перевірити себе в списках виборців і як їсти авокадо, а також цікавилися, чому падає долар, чому Зеленський не прийшов на стадіон і чому в Києві туман.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com