Google тестує свою нову соцмережу

14.07.2019, 16:49
33058

Компанія Google створила нову соцмережу під назвою Shoelace (Шнурки) і розпочала її тестування. Про це повідомляє ″Tehnot″.

Читайте також: Google створив 53 нових емодзі без ознак статевої приналежності

″Компанія вирішила випробувати удачу з соціальним додатком Shoelace. Новий проект покликаний об’єднати людей з однаковими інтересами, що живуть поруч. Вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти. Приєднавшись до заходу, можна обговорити подію з іншими його учасниками в загальному чаті. Також в додатку є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею″, – йдеться в повідомленні.

Програма доступна на платформах Android і iOS, інформації про веб-версію додатка поки немає. На даний момент розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива тільки за запрошеннями.

Розробкою соціального додатка займається невелика команда з підрозділу Area 120, що спеціалізується на експериментальних продуктах Google. За словами творців проекту, назва Shoelace (шнурки) є відсиланням до його мети – пов’язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв’язуються кінці шнурків на черевиках. З цієї ж аналогії заходи, які створюються в додатку, були названі Loops – ″петлі″.

Читайте також: Google оштрафували на 1,7 мільярда доларів за порушення антимонопольного законодавства

На сайті проекту зазначається, що в кінцевому підсумку планується запустити Shoelace по всьому світу. Однак очевидно, що про якісь конкретні терміни говорити поки рано.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com