Гороскоп на 12 січня: які сюрпризи приготували зірки на завтра для всіх знаків Зодіаку

11.01.2020, 22:46
59513

Завтра, 12 січня, брак комфорту або затримку у відносинах з надлишком заповнить загальний позитивний настрій. Не варто вести серйозні розмови, намагатися займатися складними відповідальними справами.

Також у цей день не рекомендуються починання, важливі ділові операції, відповідальні платежі та покупки, нові кроки в любові. Небажано купувати й оновлювати одяг, прикраси. Добре займатися спортом або активними дослідженнями, продовжувати подорож, грати з дітьми.

Читайте також: Астрологи розповіли, яке ім’я партнера буде для жінки щасливим

Овен

Овнам варто використовувати завтрашній день для відпочинку. Обставини або власний настрій додадуть енергії, тому більшість Овнів може сміливо вибирати активний спосіб життя. Наприклад, спорт, енерговитратну творчість, рухливі ігри. Любовні стосунки завтра вдалі, але будуть триматися на вашому креативі, від нових ініціатив тут краще утриматися. Батькам варто провести більше часу з дітьми.

Телець

Завтра Тельцям краще економити сили. Не варто відмовлятися від активних занят − наприклад, ігор – але важливо відчувати свою межу можливостей і не змушувати себе виходити за неї навіть заради близьких. Всі нетермінові справи завтра рекомендується поставити на паузу до понеділка. Пора переглянути свої смаки та плани, підсумки недавніх експериментів: можливо, в дечому ви поспішили або перестаралися з оригінальністю.

Близнюки

Завтра Близнюкам зірки радять викинути з голови негатив і “перейти на сонячний бік вулиці”. Всі турботи, за винятком обов’язкових і неминучих справ, можна залишити за бортом. Якщо до цього моменту ви все робили вірно, то незабаром неприємна сторінка закриється і ви знову станете вільні. Не завадить увага до справ серцевих: ситуація стає менш зрозумілою, можливо, потрібен новий маневр.

Рак

Завтра Ракам варто знайти заняття, що дозволяє їм використати з користю творчі здібності. Одночасно, це хороший шанс відволіктися, піти з-під чужого впливу, контролю або гіперопіки. Для Раків−батьків завтра може виявитися більш цікавим і актуальним розкриття талантів дітей, однак і самі вони при цьому почнуть мислити більш креативно. Можливі окремі несподівані покупки, що не увійшли в план.

Читайте також: Астролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить у коханні в 2020 році

Лев

Завтра зірки радять Левам відштовхуватися від своїх звичок і настрою. Про фізичну енергію турбуватися не варто: її мінімальний запас вам забезпечений. Навіть якщо ви хворієте або стомлені, у вас буде достатньо сил для того, щоб зайняти себе або розважити оточуючих. Якщо завтра ваша життєва сила буде бити через край, це хороший день для занять спортом. А ось з ініціативою в любові є ризик спізнитися.

Діва

На цей день Дівам не варто планувати нічого важливого. Контролювати ситуацію і чужу поведінку завтра не вийде, а на півкроки ви, ймовірно, будете не готові. Не вдасться потрібна вам серйозна розмова. Зірки радять завтра зробити паузу в реалізації планів, стратегічних міркуваннях і підлаштуватися під ситуацію. Завтра корисно повеселитися, пограти, розім’ятися фізично, в тому числі, разом з дітьми.

Ваги

Завтра зірки мають намір позбавити Ваг від найбільш нудних, утомливих або неприємних обов’язків. Можливо, таким чином доля вирішить «підсолодити пігулку» і скрасити вам завершення якоїсь гарної історії. Частина цього дня можна провести у вільному режимі, за хобі, з дітьми або друзями. Завтра благодатні фізичні навантаження, ігри, спортивні й культурні заходи.

Скорпіон

Завтрашній день буде схиляти Скорпіонів до творчості, гри або більш яскравої самоподачі. Навіть потаємні Скорпіони захочуть стати помітнішими, продемонструвати свої артистичні здібності, рекламний, діловий, виховательський або інший талант. Завтра важливо вибрати відповідні для себе види розваг, а також публіку і способи самопрезентації. В іншому випадку вас багато почне дратувати, зокрема діти та близькі.

Читайте також: Астрологи розповіли, яким трьом знакам найбільше пощастить у 2020 році

Стрілець

Стрільці завтра аж до ночі будуть зберігати енергію і кураж, але можуть залишитися незадоволеними підсумком своїх зусиль. Завтра не варто ображатися на долю, якщо вона більше не хоче надавати “повний сервіс” успіхів і обмежує ваш фарт окремими знахідками. Везіння завтра найімовірніше у зв’язку з подорожами, спортом, технікою, бізнесом, науковими дослідженнями. Може вислизнути удача в коханні або в художній творчості.

Козеріг

Завтра Козерогам шкідливо довго носити чужі маски та гнатися за зовнішніми ефектами. Небезпечно орієнтуватися на інших людей в оцінці навантажень, краще підбирати завдання і темпи під свої можливості. Не варто робити головною мірою азарт: чим він сильніший, тим вище ризик підійти до критичної межі. Результатом перенапруження може стати перевтома, нервовий зрив або загострення хронічного нездужання.

Водолій

Завтра у Водоліїв не виключена залежність від порівнянь і чужих оцінок. Не варто підживлювати внутрішній комплекс неповноцінності. Зараз ви можете бути не в кращій формі та програвати тим, хто не має проблем, подібних вашим. Якщо у вашому житті стає менше любові, краси або комфорту, зірки не радять сумувати: на зміну йде щось інше, можливо, більше потрібна вам в даний момент.

Риби

Завтра зірки кличуть Риб до активної творчості по дрібницях. Саме в деталі вам буде простіше “вкласти душу”. Поряд з інтересом до тих чи інших справ, день здатний спровокувати втому. Причиною можуть стати заняття з дітьми та вихованцями, робота зі складним матеріалом або інструментом, яскраве світло і шум. Завтра варто утриматися від приймання нових ліків, від покупок і незнайомих косметичних процедур.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com