Гороскоп на 15 березня для всіх знаків Зодіаку: кому в неділю краще поберегтися

15.03.2020, 09:16
66474

Сьогодні не час знайомитися, заводити корисні зв’язки, радикально міняти тему розмови, вирушати в цільові поїздки. Рано давати точні прогнози. У другій половині дня вступ Місяця в знак Стрільця зробить атмосферу легшою, а настрій рухомим. З’являться альтернативи, дотепні ідеї. Краще налаштуватися на гру або віртуальну подорож, залишити відкритим результат ситуації.

Читайте також: Вихідні у квітні 2020: скільки будемо додатково відпочивати

Овен

Сьогодні вам слід бути  більш практичним, ніж зазвичай. Навіть найменший каприз може обернутися не найприємнішими наслідками. Нині сузір’я не рекомендують Овнам обмежувати себе в харчуванні. Ваш організм буде краще знати, що саме йому потрібно, і якщо у вас немає чітких протипоказань з даного питання, краще до його бажанням прислухатися.

Телець

Сьогодні вас буде цікавити все, що має правильну геометричну форму. Варто особливо побоюватися тетраедрів, у них кути найгостріші. Не будьте категоричні і не поспішайте сьогодні висловлювати своє задоволення або незадоволення з того чи іншого приводу. Ваша думка дуже багато значить для вашої коханої людини, тому постарайтеся її висловити максимально коректно і точно. В іншому випадку між вами стане ще на одну чорну кішку більше.

Близнюки

Сьогодні ви, можливо, опинитеся на порозі здійснення великої помилки. Постарайтеся помітити це перш, ніж ви його переступите. Сьогодні зірки настійно радять Близнюкам кудись з’їздити. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб поїздка ця була не дуже далекою і обтяжливою, але наповнена цікавих і нових відчуттів.

Рак

Сьогодні вам буде важко встановити з людьми конструктивні відносини. Тому, якщо бажаєте зробити що−небудь путнє, краще відмовитися від суспільства. Також  Раки будуть схильні переживати про своє здоров’я більше звичайного. Навряд чи ситуація того заслуговує. Не читайте медичних публікацій −спокійніше будете.

Читайте також: Синоптики попередили про небезпечну зміну погоди в Україні

Лев

Сьогодні вам може знадобитися емоційна розрядка. Не тримайте стрес в собі, постарайтеся знайти вихід почуттям, але, бажано, мирний. Левам варто поводитися просто і елегантно, без якого б то не було пафосу й претензійності. Вони будуть лише відштовхувати вашу кохану людину, що завдасть значної шкоди вашим з ним відносин. Лише простота, відкритість і щирість будуть доречні.

Діва

Сьогодні на вас нагряне така кількість інформації, що переварити її ви будете просто не в змозі. Відкладати ж цей процес на потім нерозумно, ситуація тільки погіршиться. Вам необхідна чиясь допомога. В цей день вам рекомендується піти в лазню. Можете не експериментувати з перепадами температур і віниками − просто трохи здорового пару вам точно зараз не зашкодить. Та й хороша компанія теж.

Ваги

Сьогоднішній день добре присвятити маленьким радощіам життя, не дуже напружуючи мізки і м’язи. Як не дивно, саме таке проведення часу дозволить вам залишатися на тому піку активності, на який ви недавно забралися.  Сьоогодні Терезам було б корисно пити менше кави і чорного чаю, так як їх надмірне споживання може значно зневоднювати ваш організм. Поки краще віддати перевагу простій воді або зеленому чаю.

Скорпіон

У тихому болоті зазвичай водиться щось малозрозуміле, а тому лякає. Сьогодні таким виром будете ви. Реакція ваша може виявитися не зовсім адекватною, слова, які ви хотіли б вимовити будуть сильно відрізнятися від того, що ви скажете вголос. Ви взагалі будете настільки дивні, що, можливо, варто було б перечекати цей час, не з’являючись на людях.

Читайте також: Астрологи склали любовний гороскоп для усіх знаків Зодіаку на березень

Стрілець

Чиніть сьогодні так, як зручно вам, нехай решта зачекає. Хтось може і образиться, але більшість  почне вас поважати. Представників вашого знаку Зодіаку жіночої статі сьогодні, очевидно, потягне на покупки прикрас і всіляких жіночих штучок. Однак не дуже сильно спустошуйте свій гаманець − легковажно витрачені гроші найближчим часом виявляться необхідні для  інших потреб.

Козеріг

Сьогодні ваше життя може стати надбанням громадськості. До цього варто бути готовим, щоб уникнути непотрібних образ. Можливо, вам навіть вдасться виграти від такого стану речей. Сьогодні ви дізнаєтеся, що насправді між вами і вашою коханою людиною не так давно відбулося щось таке, що ви для себе витлумачили неправильно, а він не став вам пояснювати, як сприйняв цю подію. А в цей день все таємне стане явним … На щастя чи що?

Водолій

У вас дуже багато справ і, як завжди, немає часу. Але, хоча вас це і не радує, ви не вперше стикаєтеся з такою ситуацією. Що толку скаржитися на життя? Струсіть шевелюрою (лисиною), і − в бій! Ви можете розраховувати, що ваші плани не будуть порушені раптовим нездужанням, ніяких різких коливань бути не повинно. Але от якщо ви нездужає з ранку, то привести себе в норму буде дуже важко.

Риби

Сьогодні не варто будувати ніяких планів. Цей день краще прожити одним моментом, нічого не загадуючи на майбутнє. За сьогоднішнє легковажність розплачуватися не доведеться. Сьогодні ваша кохана людина буде досить важко сходитися з новими і цікавими або потрібними вам людьми. Тому якщо ви планували на цей день якесь дуже важливе знайомство, краще його відкласти на невизначене майбутнє. Наприклад, на наступні вихідні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com