Гороскоп на 28 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

28.12.2019, 09:14
58034

Сьогоднішній гороскоп зовсім не підходить для самокопання, хоча саме до цього зірки і будуть схиляти вас. Спроби розібратися в собі і у своїх стосунках з оточуючими можуть не найкращим чином позначитися на настрої і самопочутті.

Можливі образи і конфлікти, які згодом можуть обернутись серйозною тріщиною у відносинах. Щоб не зациклюватися на проблемах і уникнути сварок, спробуйте ізолюватися від людей, які вас дратують або хоча б − не піддаватися на провокації. Хороший рецепт − з головою піти в роботу: день сприяє працьовитості і розумової діяльності, передає “1001 гороскоп“.

Читайте також: Валютні коливання: вартість долара в обмінниках за день зросла майже на 1 гривню

Овен

Овен має всі шанси зіткнутися з таким рідкісним і цікавим явищем, як дежавю. Його внутрішній світ, фантазії, спогади і мрії змішаються з реальністю, стираючи її межі. Не дивуйтеся, якщо ви раптом зустрінете людину з свого минулого або ж когось, хто дуже на нього схожий. Або вловите знайомі риси в абсолютно незнайомому місці. Не тільки реальність впливає на наш внутрішній світ, але й навпаки. І сьогодні у Овна буде прекрасна можливість в цьому переконатися.

Телець

Сьогодні Тельцю необхідно налаштуватися на роботу, однак зробити це йому буде нелегко! День зажадає від нього концентрації уваги та вміння справлятися з великим напливом справ. Все це Телець готовий продемонструвати, однак навколишні раз за разом будуть виводити його з себе, заважаючи зосередитися. Щоб зробити все, що він запланував, Тельцю слід хоча б на час сховатися від шуму і суєти. Тихе та затишне місце, в якому він може замкнути двері на ключ, − ось все, що потрібно Тельцю, щоб згорнути сьогодні гори!

Близнюки

Сьогодні Близнюки будуть прагнути до щирого спілкування! Звичайні поверхневі розмови можуть їх дратувати і навіть приводити до образ і сутичок. Однак якщо вони хочуть дізнатися якусь людину краще, зірки гороскопу радять Близнюкам не відкладати це на інший день. Не важливо, хто це – улюблений чоловік Близнюків, колега або партнер. Поговоріть з ним сьогодні по душах, дізнайтеся, про що він думає і чого прагне. Це може стати першим кроком на шляху до вашим особливим відносинам.

Рак

Сьогодні Раку може здаватися, що він всіма силами намагається уникнути конфліктів, але конфлікти самі знаходять його. Протистояння, образи на порожньому місці – все це буде пишним цвітом розквітати там, де з’являється Рак. Насправді ж причиною непорозумінь буде саме він: день обіцяє видатися гарячим на емоції, і йому достатньо будь-якої іскри, щоб спалахнуло полум’я! Якщо Рак не хоче провести день у спорах, йому варто спокійніше реагувати на дрібні провокації оточуючих.

Лев

Сьогодні зірки гороскопу радять Леву не ставити перед собою жодних грандіозних завдань. Це день, коли йому не варто нічого доводити – ні собі, ні іншим. Якісь справи вже зроблено, а інші поки почекають. Сьогодні зірки радять Леву взяти тимчасову передишку, розслабитися і відпочити. А якщо йому не сидиться на місці, варто замість великих справ взятися за ті, які заберуть у нього мінімум душевних сил – наприклад, за домашню роботу. Або хоча б розбити один великий проект на кілька легких етапів.

Читайте також: Укрзалізниця запустила в аеропорт Бориспіль новий трисекційний дизель-поїзд (фото)

Діва

Сьогодні контакти Діви з оточуючими будуть зведені до мінімуму. І винна в цьому, в першу чергу сама Діва – їй буде важче, ніж зазвичай, спілкуватися з людьми. Якщо ж вона все-таки змусить себе підтримувати спілкування, щось хороше з цього навряд чи вийде: її дратівливість здатна провокувати сварки. Так що зірки гороскопу радять Діві сьогодні покладатися тільки на себе: краще всього їй в цей день будуть вдаватися ті справи, де вона діє поодинці.

Терези

Сьогодні Терезм зрозуміють сенс виразу “все життя – театр”, адже вони будуть грати у виставі головну роль! Відчуття, що вони знаходяться на сцені, під світлом прожекторів, може переслідувати Терези весь день, примушуючи їх вести себе відповідно – тобто демонстративно. Більш того, Терези здатні сьогодні приміряти на себе трагічну роль, даючи зрозуміти оточуючим, наскільки їх не цінують і не розуміють. Щоб трагедія не перетворилася на комедію, Терезам не слід надто вже жаліти себе – якщо привід дійсно є, нехай краще за них це зроблять інші.

Скорпіон

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Скорпіону тихий день, який краще провести в домашніх турботах або ж у будівництві планів на майбутнє. Затійте прибирання, розкладіть речі по поличках, а заодно доведіть до ладу свої думки. Скорпіону не заважає підбити підсумки того, що було зроблено останнім часом, а потім продумати план дій на найближчий час. А ось зіткнень з близькими людьми Скорпіону сьогодні необхідно уникати − навіть дрібні образи здатні вилитися у важкі сварки.

Стрілець

Сьогодні Стрілець буде відрізнятися підвищеною цікавістю і бажанням проникнути в чужі таємниці. Якщо у звичайні дні його не надто хвилює, що приховують від нього навколишні, то сьогодні він здатний докласти чимало зусиль, щоб це дізнатися! Втім, ситуація може складатися так, що Стрілець мимоволі познайомиться з чиїмось секретом або випадково вибовкає свій. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять йому тримати язик за зубами і обходити пліткарів стороною.

Читайте також: Названо переможців проекту “Зважені та щасливі 9”: фото учасників до та після

Козеріг

Сьогодні Козеріг буде змушений раз згадувати про фінансову сторону своїх справ і про необхідність привести їх у порядок. Це зовсім не означає, що його чекають проблеми з грошима – просто ситуація буде вимагати приділяти цьому питанню увагу. Сьогодні хороший день для того, щоб Козеріг розібрався зі своїм власним бюджетом, порахував прибуток і склав бізнес-план на найближчі тижні або дні. Дотримуючись цієї поради, Козеріг не помилиться!

Водолій

Сьогодні працездатність Водолія може здивувати навіть його самого, не кажучи вже про колег і близьких людей. Дивлячись в корінь будь-якої проблеми, Водолій зможе зосередитися на ній і в результаті – підібрати до неї універсальний ключик. Наукові дослідження, навчання і взагалі будь-яка робота, що вимагає уважності та терпіння, сьогодні буде вдаватися Водолію як ніколи. А ось настрій здатне давати збої: Сьогодні Водолій буде демонструвати свою роздратованість з приводу і без.

Риби

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам уникати занадто великої уваги з боку оточуючих. День не схиляє Риб до того, щоб вони зуміли проявити себе в найвигіднішому світлі, а значить, якщо час терпить, краще почекати. Зате сьогодні – ідеальний день для того, щоб Риби підготували свій майбутній успіх. Попрацюйте як слід над своїм проектом, приготуйте потрібні матеріали, продумайте аргументи – коли прийде час опинитися в центрі уваги, ви зумієте вразити всіх!

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com