Гороскоп на тиждень: що пророкують зірки

23.04.2023, 23:19
139451

Астрологічний прогноз на тиждень підкаже, кому необхідно приділити час близьким, а кому бути особливо уважним до свого здоров’я.

Читайте також: Весна 2023: рекомендації астрологині на 21 квітня

Овен

У новому тижні Овну доведеться значно поміняти графік свого життя, включаючи харчування і швидкість. Все тому, що в роботі буде особливо напружена атмосфера і багато дедлайнів. Успіх прийде до тих, хто буде розраховувати тільки на себе.

Телець

Тельці можуть особливо не напружуватися – справи на роботі підуть вгору. Можливо, це буде новий проект або підвищення. Однак потрібно бути особливо обережними, новий тиждень наповнений ризиками фізичних травм.

Близнюки

Новий тиждень для Близнюків буде тижнем доопрацювань. Доведеться закінчити все те, що ви коли-небудь починали. Незважаючи на те, що до кінця тижня буде відчуватися спустошення і нестача сил – не зупиняйтеся. Час на відпочинок буде пізніше.

Рак

У Раків з’явиться відмінна можливість отримати грошову винагороду. Однак станеться це тільки в одному випадку – ви вчасно закінчите свої завдання. Не варто побоюватися нестачі часу, його вистачить на все, не турбуйтеся.

Лев

Голова у Левів буде крутитися від кількості завдань і планів. Дуже важливо відсторонитися від тих, хто забирає вашу енергію даремно. На жаль, тиждень ознаменується конфліктами і суперечками, від яких не вдасться втекти.

Діва

Діви весь тиждень проведуть в роздумах про гроші і взаємини з близькими. Можливо тих, хто народився під цим знаком здолає алергія, проте це ненадовго, незабаром самопочуття відновиться. А ось в любовній сфері можлива турбулентність, зберігайте спокій.

Терези

Всі проблеми, які здолають життя Водолія на прийдешньому тижні йому доведеться вирішувати самостійно. На жаль, негаразди наздоженуть всі сфери життя, тому потрібно запастися силами і енергією заздалегідь.

Скорпіон

Робота і гроші протягом усього тижня Скорпіона порадують. Однак самопочуття може засмутити. При цьому, особисте життя може подарувати раптові і яскраві спалахи в особистому житті, до яких ніхто не був готовий, не відмовляйтеся від авантюр.

Стрілець

Прийдешній тиждень крім власних проблем Стрільцю принесе проблеми близьких. Доведеться щосили розтягувати час, щоб встигнути все вирішити. На щастя, на роботі в цьому тижні не буде масштабних проектів і ви зможете приділити достатню кількість часу рідним і допомогти їм.

Козеріг

Відповідальність Козерогів в прийдешньому тижні вийде за береги, проте призведе до хороших досягнень. Здоров’я може похитнутися і нагадати про хронічні хвороби, тому необхідно бути уважним до себе і стежити за самовідчуттям.

Водолій

Водолію на цьому тижні зірки пошлють спокусу бути нечесним і головне завдання – не піти на це, не грати, залишатися щирим. Інакше – ризикуєте накликати на себе велику масу проблем. Набагато краще бути серйозним і правильно розставити пріоритети.

Риби

Вільні Риби зможуть випробувати справжню насолоду від інтриги і початку нових відносин. Тіло, повне енергії і сил допоможе винести всі навантаження, а серце буде літати десь на сьомому небі. Закоханість мінімізує значимість всіх проблем.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com