“Гостра політична сатира”: “кварталівці” прокоментували скандальний виступ про Гонтареву

21.10.2019, 18:49
48186

У студії “Квартал 95” вважають випуск шоу “Вечірній квартал”, де комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, гострою політичною сатирою.

Читайте також: “Згоріла від стида”: Коломойському сподобався скандальний виступ “Кварталу” щодо пожежі в будинку Гонтаревої

Про це ідеться на сторінці Facebook студії “Квартал 95”

“Саме політики, їх дії і наслідки їх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки та нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його”.

Автори також відповіли на зауваження міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського про те, що йому соромно за дії національного хору.

“Пане Володимире, дякуємо вам за вашу реакцію. Ми запрошуємо вас на наступну зйомку “Вечірнього Кварталу”, щоб одразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що ні”.

Так само вони відповіли на реакцію міністра економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова, який зазначив, що такий виступ негативно впливає на інвестиційний клімат.

“Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас. Погодьтеся, з точку зору економіки дуже обґрунтованими будуть звучати такі тези, як:

“Через жарт коміків “Вечірнього Кварталу” гривня впала у п’ять разів”

“Зовнішній борг України зростає в тій самій пропорції, в якій зростає обличчя Євгена Кошового”

У “Кварталі” вважають, що майже кожен новий випуск “Вечірнього Кварталу” стає резонансним, бо вони жартують на ті теми, які хвилюють суспільство. Вони заявили, що “Квартал” – це гостра політична сатира, “навіть, якщо це не подобається деяким політикам”.

“Наш гумор – наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com