Готовий “здати” інший суддів-корупціонерів: розслідування справи Князєва завершили

6.10.2023, 10:02
147827

Затриманий колишній голова Верховного суду Всеволод Князєв отримав гроші за ухвалення позитивного рішення від олігарха Костянтина Жеваго через адвоката-посередника Олега Горецького.

Читайте також: Дубінському спробували вручити повістку під ДБР

Про це пише ZN.UA.

Як зазначається, у справі проходять четверо суддів Великої палати Верховного Суду – вони проголосували за рішення на користь Жеваго, у них були знайдені мічені купюри.

“Адвокати Князєва неодноразово виходили з такою пропозицією до слідства. Але НАБУ та САП не можуть запропонувати угоду, яка влаштувала б головного фігуранта справи”, – йдеться у повідомленні.

Утім, дати свідчення на суддів Верховного суду може лише Князєв. Його адвокати неодноразово виступали із такою пропозицією до слідства. Але НАБУ та САП не можуть запропонувати угоду, яка б їх влаштувала.

“Але якщо слідство знайде якийсь механізм, щоб Князєв отримав менше, то він готовий здавати суддів. Проте такого механізму у законодавстві на сьогодні немає, – уточнює джерело. – Якби законодавець удосконалив інститут угод і ми змогли б застосувати нижчий термін покарання, процес розслідування був би розблокований”, – вказано у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com