“Гречка по 12 гривень, а яловичина по 50-70”, – нардеп від “Слуги народу” про ціни на продукти

25.10.2021, 16:29
103767

Заступник голови фракції “Слуги народу” Микола Тищенко каже, що не помітив зростання цін і зізнався, що любить дегустувати сало на одному з найдорожчих ринків Києва.

Читайте також: Потрібно зняти з розгляду законопроект 5600, що вбиває український бізнес та середній клас, – «УДАР Віталія Кличка»

Тищенко розповів, за якими цінами купує продукти на одному з найдорожчих ринків Києва. Про це парламентарій розповів в кулуарах Верховної Ради, пише Фокус.

Журналістка поцікавилася, хто в родині нардепа відповідає за покупку продуктів, на що Микола Тищенко відповів: “Сьогодні я щось купую, щось дружина, щось батьки”.

Заступник голови фракції “Слуга народу” зізнався, що купує продукти на Бессарабському ринку і любить там дегустувати сало.

“Перший шматок сала коштує від 50 до 200 гривень за кілограм”, – заявив Микола Тищенко, відповідаючи на питання про розцінки на продукти.

За словами нардепа, на Бессарабському ринку, який вважається одним з найдорожчих ринків Києва, він купував гречку по 12 і 28 гривень за кілограм. Більш того, Микола Тищенко заявив, що не помітив зростання цін на продукти в Україні.

“Ні, такі ж самі (ціни на продукти — ред.). Всі ціни залежать від енергоносіїв. Якщо криза в світі є, значить піднімається і собівартість продукту, адже він якось потрапляє до нас на стіл”, — продовжив депутат і не відповів на пряме запитання, скільки грошей він особисто витрачає на продукти харчування.

Микола Тищенко заявив, що вважає за краще овочі та яловичину, яку він в останній раз купував від 50 до 70 гривень, а “можна було купити і за 20 гривень”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com