Потрібно зняти з розгляду законопроект 5600, що вбиває український бізнес та середній клас, – «УДАР Віталія Кличка»

25.10.2021, 11:45
103751

Політична партія «УДАР Віталія Кличка» вимагає зняти з розгляду законопроект №5600. Таку заяву оприлюднили на офіційному сайті політсили.

Читайте також: «Україна буде сильною»: на Волині відбувся тренінг політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Як зазначили в «УДАРі», у законопроекті №5600 досі залишаються норми, які б’ють по малих та середніх підприємцях та звичайних українцях.

«В «УДАРі Віталія Кличка» від самого початку оприлюднення даного законопроекту виступали проти його схвалення у початковому вигляді. У результаті боротьби та тиску на владу вдалося домогтися, що з тексту законопроекту до другого читання зникли деякі скандальні норми, що посилювали фіскальний тиск на дрібний та середній бізнес», – йдеться у заяві партійців.

Проте, як зазначають в «УДАРі Віталія Кличка», Верховна Рада України у «турборежимі» хоче ухвалити законопроект у другому читанні за спецпроцедурою, що унеможливлює якісний та продуктивний розгляд правок народних депутатів.

«Держава та економіка стануть сильними лише тоді, коли сильними та самодостатніми будуть громадяни. Головне завдання держави – створення умов для ведення чесного бізнесу: встановлення рівних податкових правил, запровадження прозорого адміністрування податків, завершення судової реформи, щоб підприємці мали можливість захистити свою працю», – додає лідер Волинського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Юрій Гупало.

«УДАР» зазначає, що відсутність відкритої широкої дискусії зі сторонами, яких безпосередньо стосується законопроект №5600, та неврахування результатів експертного обговорення створює реальну загрозу для розвитку українського бізнесу у разі прийняття цього законопроекту.

В партії закликають повернутися до широкого національного обговорення із залученням профільних асоціацій та напрацювати пакет рішень, які справді покращать умови ведення бізнесу в країні та стимулюватимуть економічний розвиток.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com