Гриценко відмовився йти на теледебати замість Садового

1.03.2019, 18:12
14422

Сьогодні, 1 березня, на телеканалі “Еспресо TV” були заплановані теледебати між кандидатами на пост президента України Сергієм Тарутою та Андрієм Садовим. Але останній зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. А він – відмовився від політичної дискусії на телебаченні.

Читайте також: Андрій Садовий “знявся” з виборчих перегонів на користь Анатолія Гриценка

“Кандидат від нашої партії Сергій Тарута з повагою поставився до рішення пана Садового, і був готовий зустрітися на дебатах з Анатолієм Гриценком, про що штаб кандидата повідомив телеканалу “Еспресо TV”. Однак, зі слів співробітників каналу, Гриценко відмовився прийти на дебати”, – повідомляє прес-служба партії “Основа”.

Штаб Сергія Тарути був готовий, аби не зривати ефір, організувати дебати команд Гриценка і Тарути: між Андрієм Садовим, лідером “Самопомочі” та Андрієм Ніколаєнком, головою партії “Основа”. Але телеканал наполягав на зустрічі Садового і Тарути.

“Виходити на президентські дебати проти людини, яка сама себе не бачить кандидатом на пост президента України, Сергій Тарута вважає недоцільним, – повідомляє прес-служба партії “Основа”. – У своїй передвиборчій кампанії Сергій Тарута займає відкриту для преси позицію, і, як і раніше, готовий вийти на телевізійні дебати проти Анатолія Гриценка, або будь-якого іншого кандидата у президенти”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com